Coses que només les persones realment intel·ligents fan

per Redacció, el 22 de novembre de 2022 a les 06:00
Hi ha certes coses que només les persones realment intel·ligents són capaces de fer. Com expliquen des de Business Insider, la primera és no cometre un mateix error dues vegades. Amb un cop en tenen prou per aprendre la lliçó. A més, no tenen por a prendre riscos si això els pot ajudar a millorar i créixer. I saben que la felicitat que val la pena no és la instantània i efímera, sinó aquell que apareix al cap d'un temps i que perdura.

En tercer lloc, les persones intel·ligents no perden el temps intentant ser qui no són per agradar als altres. Potser ho van fer un cop, però quan van descobrir que no serveix de ser anar en contra dels seus valors, van decidir no tornar-ho a fer mai més. En quart lloc, són conscients que fer trampes és enganyar-se a elles mateixes i que no val la pena.


En cinquè lloc, són conscients de la importància de dur un control financer. Saben que no cal gastar tot el que tenen per gaudir de la vida i que estalviar els aportarà la llibertat financera que busquen. En sisè lloc, saben detectar les persones manipuladores i protegir-se d'elles. A més, les persones intel·ligents contrasten la informació que els donen per saber si és veritat o no allò que escolten i no ignoren mai els bons consells que reben al llarg de la seva vida.

En novè lloc, saben que fer-se la víctima és, en realitat, donar poder a les altres persones. Per això es responsabilitzen sempre dels seus actes. I, finalment, només cometen l'error de culpar als altres dels seus errors un cop a la vida.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: