Aquesta parella de famosos anuncia que tindrà una filla

per Redacció, el 23 de novembre de 2022 a les 06:00
Anuel AA i Yailín van confirmar la seva relació a finals de gener del 2022 i ara han comunicat una gran notícia al seu Instagram: seran pares d'una nena.
 

La parella ha volgut esperar que l'embaràs estigues avançat per fer pública aquesta notícia. El portal de notícies reconocidosne" ha compartit al seu perfil d'Instagram el moment en què la parella descobria que serien pares d'una nena. Yailín va expressar com estava de feliç al seu feed amb les següents paraules: "jo sempre li vaig dir a Déu que em dones una família, però de l'home que jo estimes de veritat. Gràcies, Déu per donar-me ell que sempre et vaig demanar, em sento super feliç, la dona més feliç del món. No sé com agrair-te aquesta felicitat que estic sentint ara mateix no tinc paraules aquí el teu papi i jo t'hem fet amb molt d'amor estem esperant la teva arribada 'mi gordita'".
 

La festa de revelació de gènera l'han celebrat a la República Dominicana amb la seva família. Tots esperaven que el seu nadó fos una nena, així que estan molt contents que així sigui.

Anuel ja té un fill de 9 anys, així que va compartir al seu instastory: "Ja Pablis sap que tindrà una germaneta. El millor del món sencer!!!!! Ara mateix anem cap a Miami a celebrar-ho amb la meva altra part de la família".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: