Julia Fox confessa el motiu pel qual va sortir amb Kanye West

per Redacció, el 23 de novembre de 2022 a les 06:00
Poc després que Kanye West i Kim Kardashian es divorciessin, Julia Fox va començar a parlar amb Kanye. En aquell moment, Kim estava sortint amb Pete Davinson i Kanye havia mostrat la seva desaprovació a les xarxes socials. Fox va pensar que si parlava amb Kanye i aconseguia que s'enamorés d'ella, en realitat li estaria fent un favor a la seva ex.

Així doncs, després d'haver estat un temps ignorant els seus missatges, Fox va començar a respondre  als missatges d'en Kanye i al cap de poc van començar a veure's. La seva relació, però, només va durar 6 setmanes i va estar envoltada de polèmica. Fins i tot, Fox ha anunciat que traurà un llibre on explicarà detalls de la seva relació amb el raper.


Julia Fox ja ha revelat algun detall de la relació a través del seu TikTok. Ella mateixa explica com Kanye mai li havia cridat l'atenció i que tot ho va fer per ajudar a la Kim: "Sempre he tingut un amor per Kim. Quan Ye i jo vam començar junts, ell encara no havia fet res estrany. M'enviava missatges de text, però jo no responia. No volia relacionar-me amb una celebritat, però ell va seguir i va seguir (...) Després vaig tenir aquest pensament... Vaig pensar, 'Potser el podria treure del cas de Kim. Puc distreure'l i fer que li agradi'.
 
@juliafox Replying to @ged_baddie ♬ original sound - Julia fox

"Sabia que si algú ho podia fer, era jo perquè quan em proposo alguna cosa, ho faig. Aquest mes que vam estar junts ell no era a Twitter, no estava a les xarxes socials. Ni tan sols va parlar realment sobre la seva relació. Realment només parlàvem sobre roba i idees estranyes, plans per al futur i les nostres esperances i somnis per a la infància i l'educació. Va ser realment bonic nois. En el moment en què va començar a twittejar, jo ja era fora", va confessar.

Va deixar clar que no és just que la critiquin per haver estat amb ell, ja que quan va fer els comentaris antisemites ells ja no estaven junts. A més, va ser ella qui va decidir acabar la relació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: