Per què és important ser sempre tu mateix/a?

per Redacció, el 8 de març de 2024 a les 06:00
Sovint amagues els teus defectes per por al que pugui pensar una altra persona. Sobretot quan estàs coneixent a algú, ja que no vols que tingui una mala imatge de tu. Però això, a la llarga, t'acabarà desgastant. No seràs capaç de mostrar-te tal com ets i això farà que el vincle que creïs amb aquella persona no sigui real.

En l'àmbit sexual és on més es manifesta aquesta por. La inseguretat de no fer-ho bé o de posar alguna cara rara fan que no gaudeixis del tot. El millor és que siguis tu mateix/a i que deixis fluir. El sexe és un moment molt íntim i mai és perfecte. No has de tenir por, perquè facis el que facis i posis la cara que posis, estarà bé.


Aquesta por també fa que amaguis la teva opinió. Però amb això no aconseguiràs mai res. No passa res si no opines igual que els altres, no tens cap obligació de fer-ho. De fet, la diferencia d'opinió pot fer que una conversa sigui més profunda i interessant.

Per ser feliç i construir relacions reals, cal que siguis tu mateix/a. Qui t'estima, ho farà amb els teus defectes i les teves virtuts. Els defectes també formen part de tu, agafa'ls i estima'ls. És evident que són coses que hauries de canviar o millorar, però el primer pas és acceptar-ho. És un acte d'amor propi molt important.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: