Aquesta tècnica t'ajudarà a sortir del llit els dies més freds

per Redacció, el 24 de febrer de 2024 a les 06:00
Llevar-te al matí sempre costa, però quan arriben els dies de fred sortir del llit es pot convertir en tot un malson. 

Per fer front a aquesta situació, l’especialista de la son Martin Seeley ha creat la regla del 10 segons. Com explica al mitjà britànic Mirror, “tot el que necessites fer és saltar del llit dins dels 10 segons posteriors a que soni l’alarma, embolicar-te amb una cosa càlida com una bata i sortir de l’habitació per no tenir l’oportunitat de submergir-te de nou sota els llençols”.


Com diu Seeley, "el pitjor que pots fer quan et despertes amb fred és ficar-te al llit i pensar en el fred que fa fora i en les ganes que tens de quedar-te al llit". Això et farà sentir més desmotivat/da. Surt del llit sense pensar-ho i posa’t alguna cosa que t’escalfi. Si cal, deixa’t preparada una bata la nit anterior o qualsevol cosa que et tregui el fred.

Una altra cosa que recomana l’especialista és fer-se una dutxa calenta, ja que ajuda a restaurar la temperatura corporal, fer que la sang flueixi i que s’escalfi. A més, pots aprofitar per encendre la calefacció just abans de dutxar-te i així quan surtis de la dutxa la casa estarà més calenta.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: