Polèmica amb l'anunci contra el masclisme del Ministeri d'Igualtat

per Redacció, el 23 de novembre de 2022 a les 11:59
El pròxim 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones, motiu pel qual el ministeri d'Igualtat ha llançat una nova campanya de conscienciació i hi ha hagut debat.

I és que l'anunci denuncia situacions masclistes inspirant-se en moments polèmics que hem viscut aquest any com ara els càntics masclistes del Col·legi Major Elías Ahuja o les comentades paraules d'El Xokas.


Recordem que el passat abril, l'streamer va parlar sense manies d'una "tàctica per lligar" que feia servir un amic seu: no beure alcohol per anar seré i posar-se a conversar amb, textualment, "pives col·locades".


Molts usuaris van acusar el Xokas de justificar una conducta que pot ser vista com a abús sexual. Ell, però, va voler treure importància al tema dient que el seu amic "mai s'havia aprofitat de cop noia".

Igual que a l'abril, l'streamer també ha decidit respondre aquesta polèmica. Amb al ministeri d'Igualtat, però, ha estat bastant més dur i ha acusat el govern espanyol de gastar-se diners públics "calumniant a gent". Aquí el podeu escoltar.

 
@ac2alityespanol

Zasca de El Xokas a Irene Montero 🇪🇸

♬ sonido original - Noticias en 1 min 🌏

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: