Sèries que s'estrenen aquest desembre i que t'encantaran

per Redacció, el 2 de desembre de 2022 a les 06:00
Aquest mes de desembre ve amb moltes estrenes com La última o la segona temporada d'Emily in Paris. Quina d'aquestes sèries és la que més ganes tens de veure?

 


Versió sense playbuzz
La última
Candela és una noia que treballa en una empresa de logística mentre persegueix el somni de convertir-se en cantant. Un dia la seva vida canvia quan un executiu la sent cantant en un bar i s'adona del potencial. Per la seva banda Diego és un antic company de Candela que vol ser boxejador professional i que es creua al seu camí la mateixa nit que la seva vida canvia. On la puc veure? Disney+. Quan? A partir del 2 de desembre.

Smiley
A Barcelona, dos homes i els seus amics lidien amb els dubtes, les inseguretats i les oportunitats perdudes mentre busquen l'amor veritable que els falta a les seves vides. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 7 de desembre.

Odio la Navidad
Després de convèncer a la seva família de què té novio, una infermera soltera empren una cerca desesperada per trobar parella abans de Nadal... i només falten 24 dies. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 2 de desembre.

Little America (Temporada 2)
És una sèrie inspirada en les històries reals de la revista 'Epic Magazine' i narra en primera persona relats divertits, romàntics, commovedors, inspiradors i sorprenents dels immigrants als Estats Units. La segona temporada explorarà vuit històries inspirades en persones reals de tot el món, inclosa una dona bel·licenya que treballa per a una família de jueus jasídics a Nova York; un home coreà que fa barrets per a les esglésies negres de Detroit de la dècada de 1980; i la història d'una dona japonesa de 40 anys a Columbus, Ohio, el somni del qual és muntar una lliga de beisbol femenina per fer realitat el somni esportiu de la seva vida. On la puc veure? Apple TV. Quan? A partir del 9 de desembre.

El nuevo empleado
Un advocat primerenc de la CIA s'endinsa en el perillós món de l'espionatge internacional quan una exagent amenaça amb divulgar els secrets de l'agència. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 16 de desembre.

Emily in Paris
Emily, una nord-americana de l'Oest Mitjà, es muda a París per a una oportunitat de treball inesperada, encarregada de portar el punt de vista nord-americà a una venerable empresa de màrqueting francesa. Les cultures xoquen mentre s'adapta als desafiaments de la vida en una ciutat estrangera, alhora que fa malabarismes amb la seva carrera, les noves amistats i la vida amorosa. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 21 de desembre.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: