Surten a la llum els noms dels influencers que van assetjar Inés Chumillas

per Redacció, el 24 de novembre de 2022 a les 09:10
Com us explicàvem ahir el cas d'Inés Chumillas, una tiktoker coneguda pels seus continguts sobre maquillatge, s'ha convertit un dels temes més comentats a les xarxes socials en les últimes hores. Tot va començar dies enrere, quan va publicar diverses stories assegurant que havia tornat a casa dels seus pares a Albacete després d'uns mesos traumàtics a Madrid.

Què va passar?


La creadora de contingut va acusar, sense dir noms, als seus "suposats amics influencers" de provocar-li una depressió que l'ha "destrossat" assetjant-la de manera constant. "Porto tenint ansietat des que tinc 14 anys, però mai ho havia passat tan malament", diu al vídeo. "Estava sola a Madrid i per culpa de l'ansietat vaig engreixar-me 20 quilos. Vaig desenvolupar un TCA perquè només em tranquil·litzava si menjava i després me'n penedia".

   
@ineschumillas

parte 1

♬ sonido original - inés


Baralla amb un influencer i trucades anònimes


A més a més, segons explica al vídeo, un altre fet que li va provocar encara més malestar va ser la discussió que va tenir amb un amic influencer durant un viatge. Van estar mesos sense parlar-se. En preguntar a una altra tiktoker sobre el tema, ella li va dir: "No et preocupis per ell, perquè no para de dir-te gorda a l'esquena".


Per si això fos poc, paral·lelament una parella de famoses, es van enfadar amb ella i presumptament van contractar a algú perquè la truqués de manera anònima insultant-la i dient-li gorda.

 
@ineschumillas

parte 2

♬ sonido original - inés


 
@ineschumillas

parte 3

♬ sonido original - inés

Qui va assetjar la tiktoker?


Com era d'esperar tenint en compte la polèmica, diversos influencers han decidit donar la seva versió i fins i tot dir noms. Un d'ells ha estat La Cuchillos, amic de la Inés.

Segons ha explicat, Lucía Bellido no es va portar bé amb la Inés i va intentar que ell i la tiktoker es distanciessin. Tot i això, ha intentat justificar el seu comportament: "Jo soc molt amic de les dues i ambdues han tingut un problema molt greu. La Inés ja va explicar el seu – es refereix al TCA – i amb la Lucía ho vaig passar molt malament amb el problema que va tenir amb la beguda. S'emborratxava nit rere nit i es va convertir en un monstre. En una d'aquestes borratxeres, va ser quan la Lucía li va dir aquestes coses a Inés i, ara se n'avergonyeix", ha confessat.

També ha donat noms de la parella de noies que van contractar, suposadament, una tercera persona perquè truqués a Inés i la insultés. Són Susana Reyes i Raquel Conde.

 
@lacuchillos

Mi punto de vista ❤️‍🩹 he intentado ser lo mejor amigo posible.

♬ sonido original - Ceci✨




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: