Per què s'han enfadat la Rosalía i Georgina Rodriguez?

per Redacció, el 24 de novembre de 2022 a les 06:00
Georgina Rodriguez, influencer i parella del del futbolista Christiano Ronaldo, és molt fan de Rosalía. "El millor d'Espanya és la Rosalía i el pernil ibèric", va dir als mitjans a la catifa vermella dels premis Grammy Llatins.

Però sembla que la seva opinió va canviar després de l'enfrontament que va tenir amb cantant. I és que, segons han explicat alguns mitjans, Georgina estava molt nerviosa el dia de la gala. Havia hagut de volar a Las Vegas en un vol regular, en comptes d'en un jet privat, i això no li va fer gens de gràcia. 


A més, no tenia on canviar-se de vestit -la seva sala privada quedava massa lluny de l'escenari- així que va demanar el camerino de la Rosalía per fer-ho. La cantant s'hi va negar i ella va haver de canviar-se de roba en un lavabo que estava prop del backstage.

Aquest gest per part de la Rosalía no va agradar gens a Georgina. De moment, cap de les dues ha fet declaracions sobre aquest tema.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: