En què es gasten els diners els multimilionaris? Coses que s'han comprat els famosos

per Redacció, el 11 de desembre de 2022 a les 06:00
Segur que més d'un cop t'has imaginat tot el que podries fer si fossis multimilionari/a. Comprar-te una casa, fer la volta al món, crear una empresa... Però la realitat és que si fossis multimilionari probablement t'acabaries gastant els diners en coses totalmente absurdes.

El suplement Icon, d'El País, ha compartit recentment un reportatge sobre en què es gasten els diners alguns multimilionaris. Entre les coses més cares trobem el formatge Pule dels Balcans, que pot arribar a costar 2.000 euros, i el restaurant Sublimotion d'Eivissa, d'alta cuina mediterrània a càrrec del xef Paco Roncero, té un menú que costa més de 1.500 euros per comensal.


L'antimatèria també té un preu molt elevat, arribant als 65.000 milions d'euros el gram, però sembla que gairebé ningú ho compra. En canvi, sí que es venen cotxes de 30 milions d'euros com el Rolls Royce, rellotges de 50 milions com el Graff Diamonds, iots banyats d'or per 4.800 milions d'euros i, fins i tot, un iPhone Falcon Supernova 6 Pink Diamond que costa 48 milions d'euros.

Pel que fa als famosos, Bill Gates té una finca de 6.000 metre quadrats amb set dormitoris i 18 lavabos valorada en 127 milions de dòlars. Kim Kardashian es gasta 5.000 dòlars per vestir al seu fill nadó i Angelina Jolie li va regalar a Brad Pitt un oliver de 18.000 dòlars.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: