El documental de Netflix que et donarà les eines de teràpia que necessites per ser feliç

per Redacció, el 6 d'abril de 2024 a les 06:00
Stutz és un documental de Netflix protagonitzat per Jonah Hill, l'actor de "El Lobo de Wall Street", "Comando Especial", "SuperCool", i el seu terapeuta Phil Stutz. Durant la producció, tots dos mantenen converses profundes sobre la salut mental i l'empitjorament progressiu de l'ansietat que patia l'actor i que van convertir la seva feina en tot un malson.

Jonah Hill va acudir a un dels millors terapeutes amb l'objectiu de trobar les eines per aconseguir la felicitat i sobreviure a la indústria de Hollywood. Ja fa 5 anys que treballa la seva salut mental de la mà de Stutz i la teràpia ha tingut un impacte tan positiu en l'actor, que ha decidit gravar una conversa amb el terapeuta i llançar-ho a Netflix.




Les persones que han vist el documental, asseguren que és com rebre teràpia gratuïta d'un psicòleg increïble. I és que durant l'hora i mitja que dura el documental, el psiquiatre Phil Stutz explora les seves primeres experiències i un singular model terapèutic visual. "Comprenc que soc dels pocs privilegiats que es poden permetre el luxe de prendre's un temps lliure. No perdré la meva feina mentre treballo en la meva ansietat. Amb aquesta carta i amb Stutz, espero que sigui més normal que la gent parli i actuï sobre aquestes coses", va expressar l'actor respecte a l'estrena del documental.


La pel·lícula és considerada com un homenatge a la vida i la carrera de Stutz, marcada per moments alegres entre dos amics de diferents generacions. "Estic fent aquesta pel·lícula perquè vull donar teràpia i les eines que he après en teràpia a tantes persones com sigui possible a través d'una pel·lícula", diu Hill al documental.
 
@xvalcal Gracias a #JonahHill por este regalo de #documental 🎁❤️🥲 #netflix #documentalesennetflix #documentalrecomendado #philstutz #terapia ♬ Nostalgic sad lofi track(825942) - Koko ni studio

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: