Neixen els nadons més vells del món

per Redacció, el 25 de novembre de 2022 a les 06:00
La Lydia Ann i en Timothy Ronald Ridgeway han nascut aquest passat 31 d'octubre a Ridgeway a Knoxville, Tennessee, als Estats Units, 30 anys després de ser concebuts.

La seva concepció va tenir lloc el 22 d'abril de l'any 1992 i en aquell moment la mare biològica tenia 34 anys i el pare biològic en tenia 50. Van decidir congelar els embrions i s'han conservat durant 3 dècades en una proveta plena de nitrogen líquid a gairebé 200 ºC sota zero.


De la poca informació que hi ha sobre la seva història, se sap que els embrions van passar 15 anys en una clínica de fertilitat de la Costa Oest i 15 més al laboratori de Southeastern Fertility, un centre de Knoxville associat a l'NEDC. El Centre Nacional de Donació d'Embrions ha confirmat que són els nadons que més temps han passat com a embrions abans de néixer.
 

Aquests van ser adoptats per en Philip i la Rachel Ridgeway de Portland, a Oregon. Un dels requisits per poder adoptar embrions a l'NEDC, és ser una parella formada per un home genètic i una dona genètica i portar un mínim de tres anys casats. Aquest ha estat el cas de la família cristiana que els ha adoptat i que tenen quatre fills més, de vuit, sis, tres i un any.

L'any 2020 es van decidir a adoptar un embrió i la clínica Southeastern Fertility va descongelar cinc embrions. Van comunicar a la Rachel que dos d'ells no eren viables i, dels tres restant, el metge li va recomanar transferir-ne dos per tal de no tenir un embaràs amb problemes, però ella va voler els tres. Finalment, van néixer només dos, la Lydia i en Timothy.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: