Harry Styles ven la seva casa per 8 milions de dòlars: així és per dins

per Redacció, el 25 de novembre de 2022 a les 06:00
Harry Styles ha decidit vendre la seva casa de Los Angeles en la que ha viscut durant 3 anys, del 2016 al 2019. La vida del cantant està patint molts canvis, des de fa poc està sortint amb l'actriu i directora Olivia Wilde i ara ven la seva residència per 8 milions de dòlars.

La casa de 4.400 metres quadrats compta amb 3 pisos i té un estil minimalista i contemporani. A la primera planta trobem una sala d'estar amb una llar de foc i una televisió incrustades a la paret, un patí, un menjador, una sala amb unes espectaculars vistes a la ciutat, des d'on es pot observar una panoràmica de West Hollywood i una elegant cuina, feta de fusta i color blanc. A la mateixa planta es troba el gimnàs, l'oficina i un garatge.


A la segona planta es troba una piscina, un jacuzzi amb una petita sala, un bar i l'habitació principal d'en Harry: una suite amb lavabo i vestidor. També trobem un balcó i tres dormitoris més amb lavabo propi.
 

Aquesta no és l'única propietat que té l'artista, sinó que té dues residències a Londres, una mansió valorada en gairebé 9 milions de lliures, l'any 2021 es va fer una casa de 213 metres quadrats valorada en 3,2 milions de lliures i l'any 2020 va comprar un altre habitatge per més de 4 milions de lliures.

També té un apartament al barri de TriBeCa, a Nova York, que té 250 metres quadrats i, fa poc, es va fer una altra casa amb la seva novia a Los Angeles, a Laurel Canyon de 600 metres quadrats, 3 habitacions, dos lavabos, jardí, piscina i jacuzzi.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: