Lucía Bellido i Jorge Cyrus responen Inés Chumillas i ella els contesta així

per Redacció, el 25 de novembre de 2022 a les 09:28
Segueix la polèmica a TikTok. En les últimes hores Lucía Bellido i Jorge Cyrus han decidit publicar vídeos demanant perdó a Inés Chumillas.

Lucía Bellido ha assegurat que li sap greu el que va passar i que va "cometre un error". A més, ha remarcat que en aquell moment estava passant una depressió "que a va allunyar dels altres i que feia que no tingués responsabilitat afectiva".
 
@its.bellido

 

♬ sonido original - Lucía Bellido🦂


Per la seva banda, Jorge Cyrus ha confessat que ell i la Inés es van deixar de parlar durant mesos. "Jo no sabia que tenia un TCA perquè en aquell moment no érem amics" ha dit. Tot i això , ha deixat clar que més endavant, quan van arreglar les coses, li va demanar perdó per tot i que s'han continuat parlant.
 
@jorgecyrus

Explicaciones ❤️ el problema es de Inés, Lucía y yo. Los tres lo solucionamos hace meses. Dejad el acoso ya, por el bien de todos

♬ sonido original - Jorge Cyrus


La resposta d'Inés Chumillas


Poc després que Lucía Bellido publiqués el seu vídeo, Inés Chumillas ha volgut respondre-la de manera molt contundent. "Ets una egoista i no pares de victimitzar-te", li ha dit.

I això no és tot, ha assegurat que no pararà fins que Lucía Bellido demani perdó a tothom a qui li ha fet mal. I és que, segons explica Ines Chumillas, la tiktoker ha ofès i assetjat a més d'una persona.


 
@kittyqueeny ZAAAAAAAAASSSS😂😂 #ineschumillas #labellido #jorgecyrus #lacuchillos #polemica #parati #itsbellido #saludmental ♬ sonido original - kittyqueeny




Què ha passat?


Si no saps d'on ve la polèmica, t'ho expliquem. Tot va començar dies enrere, quan Inés Chumillas va publicar vídeos assegurant que havia tornat a casa dels seus pares a Albacete després d'uns mesos traumàtics a Madrid.

La creadora de contingut va acusar, sense dir noms, als seus "suposats amics influencers" de provocar-li una depressió que l'ha "destrossat" assetjant-la de manera constant. "Porto tenint ansietat des que tinc 14 anys, però mai ho havia passat tan malament", diu al vídeo. "Estava sola a Madrid i per culpa de l'ansietat vaig engreixar-me 20 quilos. Vaig desenvolupar un TCA perquè només em tranquil·litzava si menjava i després me'n penedia".

A més a més, segons explica al vídeo, un altre fet que li va provocar encara més malestar va ser la discussió que va tenir amb un amic influencer durant un viatge. Van estar mesos sense parlar-se. En preguntar a una altra tiktoker sobre el tema, ella li va dir: "No et preocupis per ell, perquè no para de dir-te gorda a l'esquena".

Per si això fos poc, paral·lelament una parella de famoses, es van enfadar amb ella i presumptament van contractar a algú perquè la truqués de manera anònima insultant-la i dient-li gorda.

A tot això, l'amic d'Inés Chumillas, La Cuchillos, va decidir fer públics alguns dels influencers que havien assetjat la noia, entre els quals hi havia Lucía Bellido, Susana Reyes i Raquel Conde, entre altres.

   
@ineschumillas

parte 1

♬ sonido original - inés

 
@ineschumillas

parte 2

♬ sonido original - inés


 
@ineschumillas

parte 3

♬ sonido original - inés
 
@lacuchillos

Mi punto de vista ❤️‍🩹 he intentado ser lo mejor amigo posible.

♬ sonido original - Ceci✨




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: