Aitana se sincera sobre com ha estat gravar una sèrie al costat del seu nòvio

per Redacció, el 28 de novembre de 2022 a les 06:00
Falta molt poc per poder veure actuar l'Aitana per primer poc. La Última, la sèrie que protagonitza al costat de Miguel Bernardeau, s'estrenarà el pròxim 2 de desembre a Disney+.

Són molts els que es preguntaven com ha estat per ells treballar junts, ja que treballar amb la teva parella no sempre és fàcil. Però sembla que s'han entès molt bé a la feina i que sempre hi ha hagut un clima d'afecte, respecte i admiració.


Aitana ha confessat a los40.com que "rodar amb en Miguel ha estat una experiència meravellosa. Amb ell tinc molta confiança i sempre he pensat que és un grandíssim actor. Poder compartir un set de rodatge amb un actor que t'ajuda tant i és tan bon company, per ser una primera experiència ha estat increïble". En Miguel també s'ha pronunciat i que ha explicat que "Aitana és molt professional, una penca com ningú. Si ella es llença molt de temps en això, serà millor que jo".
 

D'aquí res podrem veure l'Aitana interpretant a Candela, una noia que treballa en una empresa de logística fins que un caçatalents la sent cantar i es queda impressionat amb la seva veu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: