L'escena de sexe d'aquesta famosa sèrie va acabar provocant un incendi

per Redacció, el 28 de novembre de 2022 a les 06:00
La temporada 6 d'Élite ja està disponible a Netflix. Cada temporada ens presenta una trama nova i diferent de l'anterior, però el que mai falla són les escenes hot.

Si la temporada 5 estava plena d'escenes entre en Patrick i l'Ivan, aquesta temporada els protagonistes han estat la Sara i en Raúl. I sembla que durant el rodatge d'una d'aquestes escenes, Carmen Arrufat i Álex Pastrana, els actors que interpreten aquests personatges, van endur-se un bon ensurt en veure que el set començava a cremar-se.


I és que resulta que una de les espelmes del decorat va acabar cremant el pal selfie amb el qual estaven interactuen. 'Havíem de fer una escena de sexe, i abans gravàvem alguna cosa', va començar a explicar Carmen Arrufat a Fotograma. "Hi havia un pal selfie", continua Álex Pastrana i l'actriu afegeix: "I l'escenari és ple d'espelmes". "Ja ens posem a l'escena, i de sobte comença a fer olor de cremat. Veig una mica de fum, però bé, seguim. I veiem el càmera com trepitjant alguna cosa... S'havia encès el pal selfie [que estava a terra], s'estava cremant i tot l'equip rodant. Després, és clar, tots plorant del riure!", conclou la intèrpret de Sara.

Per sort no va passar res i tot va quedar en una divertida anècdota per explicar.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: