Laura Escanes i Álvaro de Luna, junts de viatge?

per Redacció, el 28 de novembre de 2022 a les 08:59
Després de la seva ruptura amb Risto Mejide, es va relacionar Laura Escanes amb Álvaro de Luna, notícia que ella en un primer moment va desmentir tot i que el rumor ha seguit circulant. 

En unes fotos publicades per Lectures, es podia veure la influencer i el cantant fent-se petons i abraçades durant un viatge a Tenerife.


Doncs bé, pels que sembla la seva relació cada vegada és més estable. De fet, segons diversos mitjans Laura Escanes ha viatjat a Mèxic per veure Álavro de Luna. El cantant està de gira per Llatinoamèrica i la influnecer ha decidit acompanyar-lo.

A les xarxes socials, podem veure diverses fotos de la influncer gaudint del país i de la seva gastronomia. I, si bé no ha compartit cap foto amb Álvaro de Luna, el cantant sí que li ha comentat diverses imatges.


 



 


Qui és Álvaro de Luna?


Álvaro de Luna és un cantant i compositor espanyol conegut per cançons com "Levantaremos al sol" o "Juramento eterno de sal". L'any 2017 va saltar a la fama gràcies a Sinsinati, el grup musical del qual formava part i amb qui va treure coneguts temes com "Indios y Vaqueros".



L'any 2020 va iniciar la seva carrera en solitari i, amb 28 anys, ha aconseguit dedicar-se professionalment a la música. Aquest mes de novembre començarà la seva gira Levantaremos al Sol Tour 2022 i passarà per Santiago de Chile, Bogotá, Llima, Buenos Aires i Montevideo, entre altres ciutats.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: