Nova parella: aquesta famosa influencer i aquest futbolista estan sortint

per Redacció, el 28 de novembre de 2022 a les 09:27
A l'estiu es va començar a vincular Marc Bartra i Jessica Goicoechea i pel que sembla el rumor és real. De fet, va ser el mateix futbolista qui va confirmar la relació a través d'un vídeo que després va eliminar.

Aquest cap de setmana va publicar en els seus stories unes imatges d'ell amb la influencer fent-se petons, abraçades, ballant i compartint altres moments íntims. Un vídeo que va esborrar al cap de poc, però que diverses persones van gravar i van tornar a penjar en altres xarxes socials.


 
@abelplanelles CONFIRMAMOS MARC BARTRA Y GOICOCHEA #Viral #fyp #parati #foryou ♬ La Bachata - Manuel Turizo


Els rumors van començar ja fa mesos, després que el futbolista i la model anessin junts al concert de Rauw Alejandro a Barcelona i se'ls veiés amb actitud afectuosa. Cap dels dos es va voler pronunciar sobre el tema i des de llavors no se n'havia parlat gaire més, fins ara.


Tant Marc Barta com Jessica Goicoechea van trencar amb les seves anteriors parelles aquest 2022. Ell es va separar de Melissa Jiménez, amb qui té diversos fills, al gener, mentre que ella va confirmar que ja no estava amb Arón Piper.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: