Aquest actor de 'El juego del calamar' ha estat acusat d'un delicte d'abús sexual

per Redacció, el 29 de novembre de 2022 a les 06:00
Oh Yeong-su, l'actor que interpreta a l'avi a la sèrie 'El juego del calamar' de Netflix, ha estat acusat formalment per la fiscalia surcoreana d'un delicte d'abús sexual.

La denúncia va ser posada per una dona el desembre del 2021 i assegurava que l'actor, de 78 anys, s'havia sobrepassat amb ella l'any 2017. La denuncia, però, va ser arxivada per la policia i no se li va imposar cap càrrec a l'actor.

 

La fiscalia ha reiniciat la investigació després que el passat dijous, la víctima l'acuses de 'tocaments inapropiats' a la sucursal de Seongnam de l'Oficina del Fiscal del Districte de Suwon.


Segons els informes, l'actor sempre ha negat els càrrecs però, com expliquen alguns mitjans coreans, sí que va reconèixer públicament "haver agafat la mà de la dona per ensenyar-li el camí al voltant d'un llac" i es va disculpar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: