La cançó d'aquesta famosa cantant catalana ha estat acusada de plagi

per Redacció, el 29 de novembre de 2022 a les 06:00
El pròxim 2 de desembre s'estrena la sèrie La Última, protagonitzada per l'Aitana, a Disney+. És una sèrie juvenil i musical on actua juntament amb la seva parella Miguel Bernardeau.

La pel·lícula va acompanyada d'una banda sonora amb unes cançons interpretades per l'Aitana. Una d'aquestes cançons també es titula 'La Última' i va ser estrenada a les plataformes digitals l'11 de novembre i el 18 de novembre va desaparèixer de Spotify.


És a dir, el tema només va estar disponible durant una setmana i va ser esborrat sense cap explicació. Fins al moment, però, la cançó ja havia estat acusada de plagi perquè la tornada s'assemblava molt a 'Skyscraper' de Demi Lovato, així es rumorejava que aquest podia ser el motiu.



La cançó de l'Aitana no era cap versió ni adaptació del tema de la Demi Lovato i, per tant, els autors d'aquesta no apareixien als crèdits. Ara, però, 'La Última' torna a estar disponible a Spotify i aquest cop sí que apareixen els autors de 'Skyscraper' acreditats. Així doncs, el motiu pel qual va ser esborrada va ser perquè estava plagiada.
 
@alfonso_lele Todo sobre la POLÉMICA que ha habido con “La última”, canción de Aitana para su serie 😶 #aitana #aitanax #miguelbernadeau #laultima #disneyplus #plagio #plagiarism #demilovato ♬ La última - De La Serie "La última" - Aitana

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: