Aquesta famosa fa pujar al seu pare a l'escenari per ballar amb ella un dels seus èxits

per Redacció, el 29 de novembre de 2022 a les 06:00
Aitana ha posat fi a la seva gira per Llatinoamericà aquest passat dissabte 26 de novembre al Palacio Peñarol de Montevideo, Uruguay. L'artista ha gaudit molt d'aquesta gira i ha aprofitat per conèixer tant la cultura del país com els seus fans d'allà.

Els seus pares l'han acompanyat durant tota la gira '11 Razones Tour' perquè formen part del seu equip professional. L'artista ha publicat moltes fotografies del seu viatge a Llatinoamericà amb la seva família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AITANA (@aitanax)


Des del seu pas per Operación Triunfo sabem que l'Aitana té molt bona relació amb els seus pares i, fins i tot, ha fet pujar al seu pare a ballar 'Mon Amour Remix' al seu últim show. Els vídeos demostrem com està de feliç l'artista de poder compartir moments tan especials amb la seva família.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: