Aquesta famosa model dona un orgasme a la ciència

per Redacció, el 29 de novembre de 2022 a les 09:50
Cara Delevingne ha donat un dels seus orgasmes a la ciència. Ho ha fet per contribuir en l'estudi de la bretxa orgàsmica, un fenomen que posa el focus en la diferència entre el percentatge d'homes i dones que arriben al clímax en les relacions íntimes.

I és que, més del 30% de les dones heterosexuals no arriba a l'orgasme quan té relacions sexuals amb la seva parella. En canvi, el 90% dels homes sí que assoleix el clímax.


Com es "dona" un orgasme?


Per tal que els científics poguessin estudiar l'orgasme de la model, li van extreure dues mostres de sang: una abans de masturbar-se i una altra després.


Un cop fet, van mesurar els nivells d'endocannabinoides, una substància relacionada amb el desig i el plaer.

L'experiència que va viure Cara Delavigne es podrà veure a Planet Sex, un documental de la BBC Three que explora la sexualitat femenina, l'orientació sexual i altres temes relacionats amb l'amor i el plaer.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: