La indirecta de Laura Escanes a Risto Mejide

per Redacció, el 29 de novembre de 2022 a les 06:00
Fa dos dies la Laura Escanes va publicar un post a Instagram del seu viatge a Ciutat de Mèxic on es va trobar amb Álvaro de Luna.
 

Tot indica que la finalitat del viatge de la Laura ha estat trobar-se amb ell, ja que han aparegut fotografies on se’ls veu prenent alguna cosa junts. A més, el cantant ha deixat un comentari a la publicació de la influencer, que indica que han estat junts en aquest viatge.

Com era d’esperar, el post s’ha omplert de comentaris de gent assegurant que la seva relació amb Álvaro de Luna ja és oficial, gent que sentia pena per en Risto i gent que afirmava que en Risto també ha refet la seva vida.

 
“Doncs sí, amb Álvaro de Luna, perquè al seu Instagram va ensenyar que està per allà. Què ràpid va tot, escolta. Pobre Risto”, va comentar una seguidora. I una altra li va respondre “tan pobre que ja està amb una altra”.

Això podria haver quedat aquí si no fos perquè la Laura ha donat like al comentari que afirma que Risto ja està coneixent a algú altre. Per tant, tot sembla apuntar, que tots dos estan refent la seva vida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: