Aquestes són les cançons més escoltades a l'hora de lligar

per Redacció, el 30 de novembre de 2022 a les 06:00
Bad Bunny ha estat escollit per segon any consecutiu com l'artista preferit de les persones per lligar. I és que segons l'últim informe de Tinder, la majoria dels seus usuaris utilitza les seves cançons per donar a conèixer els seus gustos musicals.

El nou Year in Swipe ha nomenat Me Porto Bonito de Bad Bunny i Chencho Corleone, Tití Me Preguntó i Ojitos Lindos amb Bomba Estéreo com les tres cançons més escoltades a Espanya per membres de l'aplicació per lligar Tinder.

 


Podem veure com l'artista compateix pòdium amb Harry Styles, Feid, Rels B i The Weeknd.

El Year in Swipe de Tinder ha analitzat en profunditat el comportament dels seus usuaris i ha arribat a la conclusió que els joves aposten pel situationship, és a dir, una relació casual consensuada per ambdues parts. També opten pel positivisme, les cites sense alcohol, ser divertit/da, original, atrevit/da, nostàlgic/a i deixar-se endur pels astres. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: