Rosalía, Blur i Calvin Harris, grans estrelles del Primavera Sound 2023

per Redacció, el 30 de novembre de 2022 a les 08:55
El Primvavera Sound del 2023, que per primer cop en la història del festival tindrà doble seu a Barcelona i Madrid, ja té cartell. Els cantants actuaran tant a la capital catalana com a l'espanyola, amb algunes excepcions que només ho faran en una de les seus. Les principals estrelles del cartell són Rosalía, Blur, Calvin Harris, Bad Gyal, Skrillex, Maneskin o Kendrick Lamar.

També comptarà en el cartell amb Halsey, St. Vincent, Bad Religion, FKA Twigs, The Moldy Peaches, Turnstile, John Cale, Laurie Anderson, Off!, My Morning Jacket, Built to Spill, Swans i Beth Orton, entre d'altres. El festival se celebrarà de l'1 al 4 de juny al Parc del Fòrum de Barcelona i del 8 al 10 de juny a Arganda del Rey (Madrid), que ja havia anunciat Depeche Mode com un dels caps de cartell.

  Tant Barcelona com Madrid, però, viuran una extensió de la programació en el circuit de sales. Així, pel Primavera a la Ciutat –que s'ampliarà l'any que ve tant en espais com en durada del 19 al 31 de maig i el 4 de juny- hi actuaran Loyle Carner, black midi, The Comet is Coming, Black Country, New Road, The Chills, Cloud Nothings, Gilla Band, PUP o Blondshell, entre altres, a sales com l'Apolo i La (2) d'Apolo, Razzmatazz 1 i Razzmatazz 2 i el Paral·lel 62. A més, també destaquen artistes com Arab Strap, Melody’s Echo Chamber, Jockstrap, Molchat Doma o Enumclaw.

Les entrades per al festival es posaran a la venda l'1 de desembre. Els abonaments per als tres dies costaran 325 euros, mentre que les entrades de dia tenen un preu de 125 euros. Per a l'abonament doble (Primavera Sound Barcelona i Primavera Sound Madrid) el cost ascendeix fins als 520 euros.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: