Logotip de Adolescents.cat

Hailey Bieber embarassada? La model es pronuncia

per Redacció, el 30 de novembre de 2022 a les 06:00
Aquest 2022 està sent un any complicat per la Hailey Bieber. Fa uns mesos va patir un ictus que li va deixar diverses seqüeles i recentment la model ha compartit al seu Instagram que té un quist a l'ovari "de la mida d'una poma".

Hailey ha publicat una imatge als stories d'Instagram mostrant la seva panxa i explicant el que li passa. "No tinc endometriosis ni SOP, però ja he tingut quists als ovaris altres cops i puc afirmar que no és una cosa divertida".


Com que sap la controvèrsia que pot tenir aquesta imatge, ha deixat clar que no està embarassada, sinó que es tracta d'una cosa molt dolorosa. "Em fa sentir nàusees. M'infla, em produeix rampes i em fa sentir molt emocional".
 

El que pateix la model és molt comú i inofensiu. Hi ha casos en què no produeix cap molèstia, però sembla que a la Hailey sí que li genera malestar i li provoca dolor abdominal.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: