Logotip de Adolescents.cat

Aquest personatge mític de Disney tindrà una nova peli molt diferent de l'original

per Redacció, el 30 de novembre de 2022 a les 09:36
Podríem dir que actualment Bambi és un dels personatges més adorables de la història del cinema. I diem actualment, perquè d'aquí poc això podria canviar.

I és que s'està preparant una versió de terror basada en aquest famós personatge. Es dirà Bambi: The Reckoning i la dirigirà Scott Jeffrey.


En aquesta nova pel·lícula, veurem la cara furiosa i venjativa de Bambi: el cérvol es dedicarà a perseguir els assassins que va matar a la seva mare quan ell era petit. Serà, doncs, una història totalment diferent de la que havíem vist quan érem nens i nenes.

Cal dir que per la seva banda Disney també està rondant una nova versió del film. Això sí, en aquest cas la història serà la mateixa que la de la peli original, però amb actors reals. Tots dos films podrien arribar als cinemes el 2023.


En els pròxims anys és possible que veiem moltes més adaptacions de pel·lícules mítiques com aquestes. El motiu? Moltes de les novel·les en què es basen –com el cas de la de Bambi – fan 100 anys i això vol dir que els seus personatges passen a ser de domini públic.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: