Què és el Mètode Yellow, el tractament que ajuda a tractar acne i taques

per Redacció, el 17 de desembre de 2022 a les 06:00
Els tractaments amb làser són molt comuns avui dia i l'últim a sortir al mercat ha estat un làser que es coneix com a "esborrador de la pell" i que permet tractar les pells envermellides, amb cuperosi, rosàcia, acne inflamatori i dany solar.

Es tracta d'un làser amb energia groga i infrarojos que aporta resultats immediats i duradors en l'eliminació de les taques i el rejoveniment de la pell. "Gràcies al fet que el Mètode Yellow té molta afinitat amb l'hemoglobina (proteïna dels glòbuls vermells) i la melanina (pigment que dona color a la pell), treballa les vermellors capil·lars (cuperosis) i les taques al mateix temps", indica Miriam Yébenes, la directora dels centres Maribel Yébenes.


Aquest làser utilitza "un díode que incorpora el vidre LBO que desdoblega l'energia en làser groc i infrarojos. I dispara una múltiple tecnologia de micro-polsos", explica l'experta. És a dir, emet petits punts de llum que actuen a la pell aconsegueix la coagulació dels capil·lars (vasos sanguinis) i l'escalfament difús d'acció rejovenidora.

Cal tenir en compte que és possible que després del tractament la taca es torni més fosca durant un període curt de temps i surti una crosta que caurà al cap d'uns dies. El tractament és idoni per l'hivern, ja que no es pot prendre el sol ni abans, ni durant ni després del tractament perquè podríem patir una cremada/taca.


Es necessiten entre 3 i 4 sessions i el resultat és una pell més jove, llisa, sense imperfeccions, més uniforme i amb el to més unificat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: