Així és la tendència de maquillatge d'aquest hivern

per Redacció, el 3 de desembre de 2022 a les 06:00
Cada dia són més les persones que aposten per un maquillatge natural i per l'efecte "cara acabada de rentar". Es busca la naturalitat, que no sembli que t'has maquillat i que es vegin aquelles petites imperfeccions que abans intentaves tapar amb corrector.

Seguint aquesta tendència, a l'estiu es va posar molt de moda el "sun kissed". A TikTok moltes persones van compartir els seus trucs per aconseguir un efecte similar a quan tornes a casa amb les galtes lleugerament envermellides després d'haver passat el cap de setmana a la platja. És un efecte que afavoreix molt i que es va posar molt de moda.


Ara es busca l'efecte contrari. La vermellor de les galtes i el nas després d'haver passat fred. És un efecte natural que dona un toc molt dolç. El "cold make-up", doncs, intenta donar-li un toc de color a la pell en aquesta època de l'any en què la nostra pell està menys bronzejada.
 
@katemarier I’m Cold Makeup Look ❄️☃️🤍 #imcoldmakeup #makeuptutorial #christmasmakeup #makeup #easymakeup ♬ original sound - ci

La clau d'aquest maquillatge és aplicar una base suau o bbcream amb color i utilitzar el coloret per donar una mica de color a la punta del nas, a les galtes i al front. És important, però, no abusar del color, ja que si no podries aconseguir l'efecte contrari. Pots completar el maquillatge amb un pintallavis de color nude per mantenir l'aspecte natural.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: