Així és l'acord de divorci entre Kanye West i Kim Kardashian

per Redacció, el 1 de desembre de 2022 a les 10:09
Un any i mig després de fer pública la seva separació, Kim Kardashian i Kanye West han arribat a un acord de divorci: el raper pagarà 200.000 dòlars (193.000 euros) al mes a la seva exesposa per a la manutenció dels seus fills, segons revela el canal CNN.

A més a més, també s'ha acordat que compartiran la custòdia dels seus quatre fills i pagaran a mitges les seves despeses mèdiques, d'educació i de seguretat. La resta dels seus béns i les seves múltiples propietats immobiliàries es dividiran en funció dels pactes en el seu acord prenupcial.


Al febrer del 2021, Kardashian va sol·licitar formalment el divorci al raper després de més de sis anys de matrimoni, un període durant el qual tots dos es van convertir en una de les parelles més mediàtiques del segle.

Kim Kardashian, que es va casar amb West el 2014, és una de les famosos més conegudes arreu del món i encapçala diversos projectes, com ara un reality televisiu sobre la seva família així com marques de moda. Es calcula que té un patrimoni de 730 milions de dòlars.


Per part seva, Kanye West és considerat un dels rapers més importants de la història gràcies a discos com My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) i Yeezus (2013). Tot i això, també és un dels cantants més polèmics i ha estat acusat de racista i antisemita. De fet, empreses com Adidas han trencat el contracte que tenien amb ell. Malgrat tot, encara és un dels rapers amb més patrimoni: té 6.000 milions.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: