Com va ser la primera cita de l'Aitana i en Miguel?

per Redacció, el 2 de desembre de 2022 a les 06:00
L’Aitana Ocaña i en Miguel Bernardeau estan promocionant el seu primer projecte junts: La Última. Es tracta d’una sèrie per Disney+ que veurà la llum aquest 2 de desembre.

Aquest dimecres han assistit al Hormiguero per promocionar la sèrie i han donat alguns detalls sobre ela seva relació. La parella porta sortint des del 2018 i actualment estan vivint a la casa de l’Aitana valorada en 775.000 euros i que es troba a la Dehesa de la Villa, Madrid.


Tot i que ara la seva relació és meravellosa, sembla que els inicis van ser una mica complicats. L’artista ha explicat que va ser ella la primera que va mostrar interès cap a en Miguel: "Va ser per mi. El vaig veure i vaig pensar que què guai aquest noi. Al principi no m'agradava el seu personatge, però em va acabar encantant", ha confessat.

Ella el va seguir per Instagram amb l’esperança que ell li escrivís un missatge. Al cap d’un temps d’estar parlant per aquesta xarxa social, van quedar per sopar a un restaurant a prop de Gran Vía i sembla que no va anar com esperaven. “Per primer cop en la meva vida no vaig menjar res” va explicar en Miguel. I l’Aitana va confessar que li va caure una copa sencera al terra i que “tot va ser... puff”. 


També han comentat que se’ls va fer molt estrany que tanta gent els pares pel carrer. "Sento que va ser la vegada a la meva vida, i mira que em paren i és molt bonic perquè m'encanta parlar amb la gent, que més ens van parar. Si no era per ell era per mi. Va ser estrany perquè ens assenyalaven perquè els era estrany veure'ns tots dos... Així que jo em vaig ficar en un taxi i en Miguel se'n va anar cap a una altra banda. Vaig pensar: 'ja no el tornaré a veure a la meva vida'", explicava l'Aitana.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: