Logotip de Adolescents.cat

El discurs d'Omar Montes a Qatar que s'ha fet viral

per Redacció, el 2 de desembre de 2022 a les 06:00
Qatar és un país on no es respecten els drets humans i on les relacions sexuals entre persones del mateix gènere estan criminalitzades. És per això que molta gent està en contra de la celebració d’aquest mundial, incloses artistes com la Shakira o la Dua Lipa, que s'han negat a participar-hi.

Un dels cantants que sí que ha acceptat pujar-se als escenaris ha estat Omar Montes, que ha actuat aquest dimecres. Però sembla que no només ha pujat a cantar, sinó també a llançar un missatge reivindicatiu que Ceciarmy ha compartit a les xarxes socials. 

 
“Moltes gràcies per l’amor i per l’afecte. Visca l’amor, visca Espanya i visca les dones, visca els gitanos i visca l’amor lliure! Que cadascú marxi amb qui li doni la gana. Us estimo família, moltíssimes gràcies. Visca Espanya sempre” ha dit el cantant. Un missatge d'encoratjament i suport a tots els col·lectius reprimits al país.


Unes paraules que van ser molt aplaudides tant pels presents com per les persones han rebut el missatge a través de les xarxes socials. Un discurs pel qual el seu company Ceciarmy té una mica de por i ho comunica dient: “El discurs d'Omar al concert de Qatar que pot fer que marxem presos”.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: