Shawn Mendes té nova parella?

per Redacció, el 2 de desembre de 2022 a les 09:29
Ja fa més d'un any que Shawn Mendes i Camila Cabello ho van deixar. Ho van fer a través d'un comunicat on asseguraven que, malgrat no seguir junts, continuaven sent amics i es tenien l'un a l'altre.

Des de llavors que s'ha relacionat als famosos amb diversos noms. A Camila Cabello, per exemple, se l'ha vinculat amb Austin Kevitch, CEO i cofundador d'una app de cites molt exclusiva que es diu "Lox Club" – els seus usuaris han de tenir un mínim poder adquisitiu per poder-la fer servir--.


 
@holyguacamouly El cantante de 24 años volvió a abrirse al amor, está vez junto a una quiropráctica 26 años mayor. Luego de su relación con Camila Cabello, Shawn Mendes estaría en pareja nuevamente, pero ahora con alguien muy lejos del mundo de la música. La Dra. Miranda es toda una eminencia de la quiropraxia, muy conocida pero trabajar en biodinámica corporal y tejidos blandos. Su trayectoria la llevo a atender celebrities de gran nivel! Se desconoce exactamente desde cuándo están saliendo, pero se calcula que ya llevan varios meses. ¡Le deseamos lo mejor! ¿A vos que te parece la pareja? . . . #shawnmendes #camilacabello #jocelynemiranda ♬ CUFF IT - Beyoncé


Per la seva banda, a Shawn Mendes se l'ha començat a relacionar amb Jocelyn Miranda, una famosa quiropràctica de Hollywood de 50 anys (26 més que el cantant).


Diversos mitjans han assegurat que estan junts, unes afirmacions que cap dels dos ha confirmat i que podrien tractar-se de només un rumor. I és que, segons sembla, tots dos són amics des de fa temps, per això han estat fotografiats amb actitud afectuosa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: