Detecten químics tòxics a la roba del Shein

per Redacció, el 5 de desembre de 2022 a les 06:00
L'ONG Greenpeace Alemanya va analitzar al laboratori Bremen Environmental Institute 47 peces de roba aleatòries de Shein i van descobrir que la marca utilitza químics perillosos com ftalats i formaldehids.

Les peces analitzades van ser comprades tant a la web com a la Pop Up de Munich i els resultats de les analítiques mostren que set de les peces contenien nivells perillosos dels químics mencionats anteriorment, la quantitat dels quals supera considerablement els límits permesos per la Unió Europea.


De fet, de les 47 peces de roba que van analitzar, només dues semblaven inofensives. La resta comptava amb la presència de químics nocius i, concretament, 15 de les peces tenien suficients compostos per a generar preocupació.
 

Més enllà de l'impacte que poden tenir aquests químics en el consumidor, l'ONG es pregunta les condicions en les quals treballen els empleats de Shein, ja que han de veure's exposades a aquests químics durant tot el procés de fabricació.

A més, fa pocs mesos Shein va assegurar que es prenia "molt seriosament la seguretat dels seus productes" i que els seus proveïdors "estan obligats a complir amb els controls i estàndards". I, davant de la polèmica per la roba analitzada, la marca ha comunicat que ha retirat del mercat les peces mencionades.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: