El viral missatge que una professora d'història ha deixat als seus alumnes

per Redacció, el 7 de desembre de 2022 a les 06:00
Tots hem somiat alguna vegada amb què el nostre professor compartís per error un examen amb les seves respostes i aquest somni quasi es fa realitat per la usuària de Twitter @sylviaobregonn_.

"No pot ser veritat, la meva professora d'història ploro" va compartir Sylvia el passat 28 de novembre. I és que la seva professora va decidir fer una broma de mal gust tant a ella com als seus companys de classe fent veure que havia compartit per error l'examen.

 
A la primera captura de pantalla es pot veure un document que posa: "[Ocult a estudiants] - Examen blocs 5 i 8. Per imprimir dilluns 12/12". Així va ser com la professora va fer creure als seus alumnes que havia penjat l'examen per error, però en realitat a dins el Word es trobava un missatge molt diferent: "Hahaha, us ho heu cregut, vinga a estudiar! xD".


El tweet s'ha viralitzat i en pocs dies ha rebut molts comentaris: "El dia que sigui profe faré això HAHAHA", "Quina crac! Ho he de fer jo també" o "tant de bo passi alguna cosa d'això a la meva classe".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: