El motiu pel qual hauries de deixar de fer videos i fotos quan surts de festa

per Redacció, el 14 de desembre de 2022 a les 06:00
Sabies que les llums de les discoteques poden cremar la teva càmera? Això és exactament el que li ha passat al youtuber Missa Sinfonia i ho explica al seu vídeo de Youtube.


Ell explica que ja sabia que això passava amb les càmeres, perquè totes tenen un sensor de llum molt sensible i una entrada de llum molt potent pot fer-li mal. Per tant, cal anar molt amb compte a l'hora de gravar a llocs com discoteques, ja que són moltes les persones que han destrossat les seves càmeres per voler fer un instastory de la nit.

I és que el youtuber explica que de la mateixa manera que no apuntaries amb un làser els teus ulls perquè corres el risc de quedar-te cec/ga, tampoc ho hauries de fer amb la teva càmera, ja que funciona d'una manera molt similar. A partir d'ara hauràs de vigilar a l'hora de fer vídeos o fotos a una discoteca, concert o esdeveniment si vols conservar la teva càmera en perfecte estat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: