10 looks de Jenna Ortega inspirats en la sèrie del moment

per Adolescents.cat, el 9 de desembre de 2022 a les 08:13
"Miércoles" o "Wednesday" és, sens dubte, la sèrie del moment. Aquesta sèrie de Netflix centrada en el personatge de la filla del matrimoni Addams ha enamorat el públic i està revolucionant les xarxes socials.

No només està triomfant per la trama, sinó també per tota l'estètica i vestuari i l'actriu que encarna el paper de la Dimecres. La jove Jenna Ortega fa una interpretació perfecta del personatge i ha deixat el públic amb la boca oberta amb escenes com la del ball (te la deixem aquí):



Però, a més, Jenna Ortega ha aprofitat per fer tota la promoció de la sèrie amb "looks" brutals inspirats en la "Miércoles". Aquí te'n compartim uns quants, amb quin et quedes?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: