Vols conèixer al teu doble? Aquesta aplicació t'ajuda a trobar-lo

per Redacció, el 12 de desembre de 2022 a les 06:00
T'agradaria conèixer al teu doble? Doncs gràcies a l'aplicació de Twin Strangers és possible! Es tracta d'una eina que ha ajudat a més de deu milions de persones a trobar persones a les qui s'assemblen molt i és molt fàcil d'utilitzar.

El registre inicial és gratuït, però per tal que el programa busqui el teu doble hauràs de pagar 50 cèntims. Per realitzar la cerca caldrà que pugis una imatge teva de menys de dos megues on estiguis mirant a la càmera i centrat/da. És a dir, una foto semblant a la del DNI. Això sí, només podràs buscar el teu doble entre les persones que utilitzin el sistema i, per tant, és possible que no en trobi cap.


Tot i que pugui semblar increïble, Twin Strangers funciona. Tenen un canal de Youtube on mostren exemples de bessons que s'han trobat gràcies a l'aplicació i que no tenen cap relació entre ells, de fet, alguns ni viuen ni al mateix país. Fins i tot van arribar a produir una pel·lícula amb nois idèntics que eren uns totals desconeguts.



L'aplicació també et permet connectar amb el teu doble, però només si tots dos esteu d'acord. Potser el teu doble en té suficient en veure la teva imatge i saber que existeixes. De totes maneres, es calcula que tenim 7 doble al món, així que segur que algun d'ells vol parlar amb tu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: