De petita li feien bullying per no tenir cabell i ara triomfa a les xarxes socials

per Redacció, el 12 de desembre de 2022 a les 06:00
Sovint a les xarxes socials trobem històries de superació molt maques i avui us venim a explicar la de la Chloe, una noia de Scottsdale, Arizona, que va ser diagnosticada d'alopècia areata quan tenia tan sols 8 anys.

"Recordo que era a l'escola primària i un matí, mentre la meva mare em pentinava, va notar una calba a la part posterior del meu cap, va ser llavors quan vaig començar a notar un munt de cabell a les fundes dels meus coixins cada matí", va explicar Chloe.


"He estat calba tres vegades a la meva vida ara i realment no recordo la meva reacció inicial la primera vegada que em vaig quedar calba perquè era molt jove, però el que sí que recordo és sentir que no pertanyia quan estava a prop de persones en públic o al voltant dels meus amics, ja que no era com les altres noies que tenien un cabell tan llarg i bonic", va afegir.

Però al cap d'uns anys va decidir perdre la vergonya i publicar una imatge seva sense cabell a Instagram. "El 13 de novembre del 2016 va ser la primera vegada que vaig reunir el coratge suficient per publicar una foto meva calba a Instagram. Després d'anys d'amagar-lo i que em controlés, vaig decidir agafar el control".

 
@chl0ebean Replying to @anaykashe freshest bald cap there ever was #bald #funny #comedy #baldproblems #baldcap #alopecia #hairloss #fyp #foryoupage #chl0ebean #shavedhead #puebita #alopeciaawareness #trending ♬ Big Energy (Instrumental) - Diamond Audio

Ara, Chloe té més de 100.000 seguidors al seu Instagram i més d'1,4 milions de seguidors a TikTok. A les xarxes socials comparteix vídeos parlant de l'alopècia i promocionant els productes de la seva botiga, Baldie Bean Beauty. La seva història es va tornar viral quan els seus cosins, Grant i Carson, es van rapar el cabell per fer una perruca per la Chloe.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: