Logotip de Adolescents.cat

L'inconvenient d'utilitzar vibradors i altres joguines sexuals

per Redacció, el 12 de desembre de 2022 a les 06:00
En els últims anys s'ha posat molt de moda l'ús de vibradors i altres joguines sexuals per a la masturbació femenina. Tot i que tenen molts beneficis, també tenen un inconvenient i se'l coneix com a síndrome de la vagina morta.

Aquesta síndrome està relacionada amb l'ús d'un vibrador amb una potència massa agressiva, ja que danya els nervis que es troben al voltant del clítoris i la vagina i, per tant, es perd sensibilitat. Això, però, és temporal i, en cas que et passi, hauràs de disminuir l'ús del vibrador i fer-ho amb una potència més baixa.


Així doncs, aquesta síndrome no és preocupant. Simplement, les dones que vulguin canviar a una estimulació de menor intensitat després d'una d'alta intensitat dins de la mateixa sessió de sexe, notaran que la nova estimulació serà molt menys efectiva. Però els estudis que s'han fet respecte a l'ús de vibradors indiquen que no existeix cap risc i que no cal preocupar-se pels seus efectes.

De fet, l'ús de vibradors contribueix a l'autoconeixement i ajuda a tenir una bona salut sexual, és a dir, un major desig, excitació i un millor sexe. Això sí, si observes que pateixes aquesta síndrome i que dura més de l'esperat, no dubtis a acudir a un professional.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: