Aquesta famosa youtuber explica com se sent després de la mastectomia

per Redacció, el 13 de desembre de 2022 a les 06:00
Melo Moreno és una youtuber que fa més de 10 anys que crea contingut per Youtube i que té 1,6 milions de persones subscrites al seu canal. El passat 22 de maig va comunicar a les seves xarxes socials que es considera una persona no binària i que havia decidit realitzar-se la mastectomia, és a dir, treure's el pit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by melo (@melomoreno)


Melo ha anat fent actualitzacions sobre el seu procés de recuperació després de l'operació. Ara ja fa sis mesos des que se la va fer i ha volgut publicar un post amb diverses fotos del seu pit i explicar com se sent al respecte: "En 3 dies fa 6 mesos de la decisió que més felicitat i pau m'ha aportat a la meva vida".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by melo (@melomoreno)


Les fotografies acumulen ja més de 43.000 likes i molts comentaris dels seus seguidors mostrant-li la felicitat que senten de veure-la feliç i a gust amb el seu cos.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: