La Laura Escanes es retroba amb l'Álvaro de Luna a l'aeroport

per Redacció, el 9 de desembre de 2022 a les 06:00
Fa setmanes que corre el rumor de què entre la Laura Escanes i l'Álvaro de Luna hi ha alguna cosa més que una bonica amistat. I és que no només van ser pillats fent-se un petó a Tenerife, sinó que recentment la Laura va viatjar a Ciutat de Mèxic per estar amb l'Álvaro durant la seva gira.
 

Ella va tornar a Espanya abans que ell, ja que li quedaven alguns concerts per acabar la gira. Ara ja ha tornat i la influencer l'ha anat a rebre juntament amb el seu amic Alberto Oliveras. La revista ¡HOLA! ha compartit al seu perfil un vídeo on es pot veure a la Laura rebent a l'Álvaro amb una forta abraçada.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom)


Per ara, cap dels dos ha volgut confirmar la seva relació i la Laura ha deixat clar als periodistes de Cuore que quan hagi d'explicar alguna cosa ja ho farà. Tot apunta, però, que estan començant una relació i que estan esperant al moment indicat per comunicar-ho.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: