Aquest és el restaurant on fan negocis en Piqué i l'Ibai

per Redacció, el 15 de desembre de 2022 a les 06:00
És habitual veure junts a l'Ibai i en Piqué parlant de les seves coses i recentment l'exfutbolista ha revelat el lloc on va començar la seva amistat: el restaurant Sushi 99 de Barcelona.

En aquest restaurant d'alta cuina japonesa és on tots dos es reuneixen per parlar dels seus projectes mentre mengen sushi i beuen vi. I és que ara que en Piqué ha deixat el futbol és moment de començar altres coses. "Puc fer el que em doni la gana, sóc un privilegiat, m'ho repeteixo cada matí", va dir l'exfutbolista a l'últim directe amb Ibai.


El local que han escollit per parlar de negocis no és assequible per tothom i han assegurat que pensen tornar cada cop que faci falta per parlar de les seves aventures empresarials.
 

I és que l'Ibai s'està formant com a emprenedor i li encanta demanar consell als seus amics i socis. En Piqué sembla ser un dels seus millors aliats per tirar endavant projectes de e-sports.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: