Aquest famós cantant es retira de la música?

per Redacció, el 13 de desembre de 2022 a les 06:00
Fa uns dies Dani Martín va publicar un post que deixava entreveure la possibilitat de retirar-se de la música. Com a mínim això és el que van pensar alguns dels seus fans i el que van comunicar diversos mitjans de comunicació.

"Acabar a La Riviera era necessari per a mi, abans de tornar a la realitat de ser Daniel, qui habita al seu sofà, qui beu vi, qui juga a futbol malament, però li posa el cor. Tocar terra. Ens veiem en uns anys, sigueu feliços" va dir el cantant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Martín (@_danimartin_)


Davant de la controvèrsia que van generar les seves paraules, ha volgut matisar les seves paraules i aclarir que no deixarà la música. "Com deixaré la música? Em moro!", ha comentat. En el vídeo també ha volgut criticar el clickbait que hi ha avui dia i que intenta treure les coses de context.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Martín (@_danimartin_)


Sigui com sigui, tornarem a veure aviat en Dani Martín i a escoltar la seva música, però de moment es pren una pausa perquè necessita descansar. Com ell mateix a dir: "Fins després, fins sempre, fins quan sorgeixi de debò. Gràcies. Blackout".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: