Nova polèmica de Piqué i Clara Chía per aquestes imatges

per Redacció, el 13 de desembre de 2022 a les 06:00
En Gerard Piqué i la Clara Chía sempre han defensat que es van conèixer el novembre del 2021, però Socialité ha tret a la llum unes imatges que demostren que fa més d'un any que la seva relació va començar.

Les imatges pertanyen a un directe que va realitzar el futbolista amb l'Ibai Llanos el 15 d'agost del 2021. En elles s'hi pot observar al Piqué a casa seva i a la Clara Chía passant de fons. En aquell moment, ell encara estava amb la Shakira, qui es trobava fora de viatge amb els seus dos fills.

 

Durant el directe també es va poder observar com en Piqué li demanava ajuda a la Clara per uns problemes tècnics i com, en el moment en què amics de l'exfutbolista picaven al timbre de casa, la Clara li preguntava si volia que obrís la porta i ell responia que sí.


En aquests últims dies hi ha hagut rumors que afirmaven que en Piqué i la Clara estaven passant per una crisi, però segons ha explicat Paloma Barrientos a Telecinco: "La parella segueix exactament igual, el dilluns, en Piqué va anar a buscar a la Clara a casa dels seus pares".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: