Per què se li va deformar la cara a Paula Gonu?

per Redacció, el 13 de desembre de 2022 a les 06:00
Si ets seguidor de la Paula Gonu és possible que fa unes setmanes la trobessis irreconeixible. I és que l'influencer es va endur un bon ensurt quan va notar que la seva cara començava a inflar-se i a canviar per complet.
 

Davant de la inquietud dels seus seguidors per saber què havia passat, l'influencer va explicar a un vídeo de TikTok que havia anat a injectar-se vitamines a la cara i que no va seguir les instruccions que li va donar el metge.
 
@paulagonu

storytime de cuando me desperté siendo otra persona

♬ sonido original - Paulagonu

Sembla que la finalitat de les vitamines era donar-li lluminositats, hidratació, etc. Però quan va tornar a casa després de la intervenció, va gravar un reel amb moltes transicions i va començar a suar. Va ser aleshores quan la seva cara va començar a estar inflada i a fer-li mal.

La Paula no va dubtar a escriure al seu metge, qui li va recomanar posar-se una pomada. "L'endemà al matí em vaig mirar al mirall i em vaig quedar bloquejada" va dir. I és que es va veure tot el rostre desfigurat i no podia moure la cara.

Finalment, amb una medicació i 7 dies de repòs ha recuperat la seva cara. "Mai us punxeu vitamines a la cara i us poseu a fer exercici o ballar mentre esteu maquillades", va concloure.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: