Per què ho ha deixat aquesta famosa parella de tiktokers?

per Redacció, el 14 de desembre de 2022 a les 06:00
Samuel López i Osstev eren una de les parelles LGTB+ amb més seguidors a TikTok, però recentment han decidit posar fi a la seva relació. Ha estat Oss qui ho ha confirmat a través d'un directe d'Instagram, tot i que no ha volgut donar gaires detalls. Aquesta notícia ha deixat molt entristits als seus seguidors, ja que era una parella molt estimada.
 
@angelgh

Por fin esta soltero este guapo 😻 haha #mexico #parati #fypシ

♬ sonido original - angel gh

Tot i que en cap moment s'especifica el motiu de la ruptura, sembla que en Samuel ha fet una cosa que tenia prohibida a la seva parella. Oss, en assabentar-se d'això, s'ha sentit molt dolgut i enganyat. Ha deixat clar, però, que no es tracta d'una infidelitat.

Tot i això, els seus seguidors creuen que la ruptura sí que podria estar relacionada amb què en Samuel tingués un perfil a una app per lligar o que parles amb altres persones. En qualsevol cas, sembla que en Samuel no ha fet cap intent de recuperar la relació i que, fins i tot, li ha demanat a Oss que anul·li el viatge cap a Espanya que tenia programat.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: