Dulceida i aquesta famosa cantant estan juntes?

per Redacció, el 15 de desembre de 2022 a les 06:00
Des que la Dulceida i l'Alba van posar fi a la seva relació no han deixat d'aparèixer rumors sobre possibles noves parelles de l'influencer. Fa temps que molts creuen que l'Aida pot estar sortint amb la cantant Ana Legazpi, però quines proves hi ha al respecte?

Sembla que recentment se les ha vist passant juntes un cap de setmana a Marbella. I és que hi ha imatges on es pot veure que totes dues van estar al mateix bar. Tot i això, només se les ha vist parlant i en cap moment s'han mostrat amb una actitud que pugui fer pensar que són més que amigues.

 
@salseotiktok Bombazo💥La Influencer Dulceida pillada, ha pasado el fin de semana con Ana Legazpi, la cantante que se dice que podría haber sido el detonante de la ruptura del matrimonio de Alba y Dulceida📌 #parati #crzgf #xyzbca#viral #foryou #fyp#fyp #foryoupage #parati #paratii#dulceida #analegazpi #salseo #salseoqueen #salseosdeinfluencers#influencer#influencers #tiktoker #famosa #famosos #españa#greenscreen #greenscreenvideo#greenscreen ♬ sonido original - 💥Salseo en Titkok 🔥

Però això no és tot, sinó que aquest cap de setmana passat se les ha tornat a veure sopant juntes al restaurant Patrón de Barcelona. Dulceida, però, només ha deixat constància de què va sortir a sopar amb la seva amiga influencer Helena Gómez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aida Domenech (@dulceida)


Van demanar una habitació vip per sopar i és per això que no hi ha gaires imatges que confirmin que l'Ana Legazpi també sopés amb elles dues, però se la va poder veure entrant al restaurant i dirigint-se a la sala vip. El que és estrany de tot això, és que ni ella ni la Dulceida han volgut deixar constància de què van estar juntes.
 
@salseotiktok La Influencer Dulceida y Ana Legazpi, cantante, pilladas en un Restaurante este fin de semana en Barcelona.Las imágenes donde se ve a Ana Legazpi que estuvo con Dulceida ayer📌 No confirmo que estén juntas pero sí confirmo que llevan dos fines de semanas viéndose y obviamente pueden ser amigas📌 #viral #fyp #parati #lentejas #dulceida #analegazpi #influencer #salseo #famosos #españa #foryou #test #parati ♬ Lobby Music (Original Soundtrack) - Kahoot!

Es tracta d'un rumor que fa molt de temps que corre. Fins i tot hi ha persones que creuen que l'Ana va tenir alguna cosa a veure amb la ruptura de la Dulceida i l'Alba, ja que Alba va donar unfollow a la cantant poc després de tallar amb l'Aida. Però veient la relació que té l'exparella avui dia, no hi ha res que pugui fer pensar que la seva ruptura va ser deguda a una infidelitat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: