Logotip de Adolescents.cat

El truc viral de TikTok per tenir un squirt

per Redacció, el 14 de desembre de 2022 a les 06:00
Si entres a TikTok de manera habitual, segur que t'has trobat repetides vegades amb vídeos de noies bevent aigua i amb un text semblant a aquest: "cinc minuts abans de veure al teu nòvio". Doncs bé, es tracta d'un truc que consisteix a beure molta aigua per tal d'aconseguir tenir un squirt en el moment de tenir relacions sexuals.
 
@valentiktok0.0 Te sabías ese truco? 😈 #foryoupage #parati ##Parejas ♬ original sound - Tay

Tot i que fa anys el concepte de squirt era un desconegut per a la majoria de la població, últimament s'ha convertit en l'objectiu de moltes noies. Consisteix a expulsar un líquid transparent i sense olor i sol relacionar-se amb una forta penetració vaginal, però hi ha noies que l'aconsegueixen amb l'estimulació del clítoris, amb sexe oral i, fins i tot, amb sexe anal.

El primer que cal entendre és que la pròstata rodeja la uretra i té uns 4 cm de longitud i 2 cm d'ample. És aquí on estan les conegudes glàndules de Skene, que són les causants del squirt. Es tracta d'una zona esponjosa que s'infla quan s'arriba al clímax i que expulsa el líquid.

 
@farmaceuticofernandez #pegar un video de @Hanna #farmaceuticofernandez #salud #farmaceutico #farmacia #aprendecontiktok ♬ sonido original - Farmaceuticofernandez

Però, en què t'ajuda beure 2 litres d'aigua? Doncs realment, en res. El motiu pel qual s'ha fet viral el truc és perquè el líquid del squirt surt de la uretra i la sensació prèvia a la seva ejaculació és molt similar a tenir ganes de pixar. Però beure aigua abans de tenir sexe no et garanteix tenir un squirt, ja depèn de la teva excitació.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: