Logotip de Adolescents.cat

Aitana i Miguel Bernardeau ho han deixat?

per Redacció, el 14 de desembre de 2022 a les 09:32
La relació d'Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau podria haver-se acabat. Així ho assegura la revista Lecturas en exclusiva. Segons el mitjà, han decidit emprendre camins separats després de quatre anys junts. De fet, l'actor ja hauria marxat de la casa que compartien i estaria passant uns dies a casa dels seus pares, que viuen a la mateixa zona de Madrid.

L'Aitana i el Miguel, que van començar a sortir el 2018, vivien plegats des del 2021, moment en què la cantant es va comprar un habitatge a Madrid a pocs metres de casa els seus sogres, el productor de televisió Miguel Ángel Bernardeau i la coneguda actriu de Cúentame, Ana Duato.


Segons Lecturas, la relació va començar a anar malament aquest passat maig, quan estaven gravant la sèrie La Última. L'actor va decidir deixar de banda alguns projectes per centrar-se en aquesta producció audiovisual. L'Aitana, en canvi, va optar per compaginar la gravació amb la seva carrera musical –ha estat i continua estant de gira-.

Aquest fet –sempre segons Lecturas- va provocar tensió entre els dos i diverses discussions que els van anar distanciant.


Sigui com sigui, de moment cap dels dos s'ha pronunciat sobre la seva suposada ruptura i de moment es tracta d'una informació no confirmada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: